Narghileaua este un instrument de fumat oriental folosit în general în Orientul Mijlociu sau Africa dar mai nou și în Europa și America Originile sale se găsesc la granița Indiei cu Pakistanul. Originea narghilelei este veche de peste o mie de ani și se pierde pe tărâmurile Indiei de nord-vest la granița cu Pakistan. La început construcția narghilelei era simplă, având la bază nuca de cocos și un tub atașat acesteia. Era folosită pentru fumatul opiului și hasisului.

În oferta noastră puteți alege dintr-o gamă variată de arome de narghilea, accesorii și piese de schimb de narghilea, astfel încât să putem satisface orice nevoi care intervin în timpul folosirii narghilelei.

De ce să ne alegeți?

  • Veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv narghilele, arome de narghilea,umidificatoare de tutun si minerale de narghilea, cărbuni de narghilea și diverse accesorii pentru narghilele!
  • Puteți solicita transportul într-o zi convenabilă sau în ziua următoare, deci nu trebuie să vă mutați acasă, economisind timp și bani!
  • Oferim o garanție de răscumpărare pentru toate produsele noastre, precum și pentru livrarea la domiciliu, așa că vom avea grijă de tot!